dimarts, 8 de juliol del 2008

Ets més fort del que penses

Escolta, ja ho saps tu que ets més fort del que penses? Ja ho saps que fins ara res no t’ha derrotat? Doncs per què hauria de ser diferent aquesta vegada?

Ningú et va dir mai que tot seria fàcil, ningú et va dir que no trobaries obstacles per arribar allà on volguessis, però encara cap obstacle ha fet que t’aturessis i renunciessis als teus somnis. Perdó, com dius, que quins somnis? Els teus, sí, els teus!

Has demostrat una vegada i una altra que et mantens ferm al teu camí, al camí que has escollit que sigui la teva vida i no pots dir que et vagi malament. I és clar que hi ha moments difícils, però són aquests moments els que fan que la resta tingui sentit. No vulguis que et regalin res, segueix lluitant! I pensa que, naturalment, hauràs de renunciar a moltes coses, però has de saber valorar, com has fet fins ara, què és el que val la pena.

Quantes coses no has aconseguit del que t’has proposat fins ara? Em sembla que no n’hi ha realment cap d’important. Per tant, tingues clar que ets més fort del que penses!